Soorten beveiligingsdeurenmogelijkheden in Den Haag

door-2435978_1920

  • Externe deuren: deze deuren zijn het meest geschikt voor vrijstaande huizen en duplex woningen.
  • Interne deuren: dergelijke deuren zijn ontworpen om appartementen te beschermen of om in woningen te gebruiken.

Soorten kluizen:

  • Brandwerende kluisjes: deze soort kluisjes zijn gemaakt van hittebestendige materialen en kunnen je bezittingen dus zelfs bij hoge temperaturen, zelfs wanneer er daadwerkelijk brand is beschermen.
  • Wandkluizen: deze kluizen zijn zeer geschikt voor het beschermen van je geld, waardevolle bezittingen en documenten en in deze kluizen zijn je bezittingen relatief veiliger omdat ze minder opvallen.

Gecertificeerde kluizen: deze kluizen zijn speciaal ontworpen om je belangrijkste documenten te beschermen tegen zowel diefstal als brand. Slotenmakers specialisten De Haag helpen u met het installeren van deze kluizen.

  • Kluizen voor wapens: speciaal ontworpen om wapens veilig in op te kunnen bergen, zijn deze kluizen gemaakt van een zeer sterke basis en grondstof, zodat al je wapens perfect beschermt zijn tegen slijtage en diefstal.
  • Vloerkluisjes: dit zijn kluisjes die vaak door particulieren in huis worden gebruikt omdat ze redelijk goedkoop zijn maar toch ook effectieve bescherming bieden.
  • Op maat gemaakte kluizen: deze kluizen zijn ontworpen volgens jouw specificaties en eisen.
  • Geldkluisjes: dit zijn goedkope kluisjes die voornamelijk bedoeld zijn voor huishoudelijk of licht informeel gebruik.

Geldkuisjes voor bedrijven: deze kluizen zijn meestal bedoeld om te voorkomen dat er teveel contant geld aanwezig is in een winkel en om een overzicht te kunnen houden van het geld dat aanwezig is in het pand. Deze kluizen worden vaak gebruikt op kantoren of in winkels waar veel verschillende medewerkers zijn toegewezen om bovengenoemde twee taken te verrichten. Bovendien zijn ook dé slotenmakers in De Haag wederom beschikbaar om in de regio van Den Haag deze kluizen naar tevredenheid te installeren.