Ooit aan shutters gedacht?

Shutters, niet heel bekend in Nederland, maar een prima oplossing voor zonwering in huis. Shutters zijn lang niet zo bekend als lamellen of blinds. Dit komt vooral omdat ze een stuk goedkoper zijn en je ze bij de grote bouwmarkten kunt kopen. Shutters zijn vaak op maat gemaakte houten lamellen die handmatig tegen het raam worden bevestigd. Dit maakt ze vaak net wat duurder dan normale blinds. Maar ook shutters worden steeds betaalbaarder zonder dat er een specialist aan te pas hoeft te komen. Benieuwd of shutters in uw huis mooi staan? Lees dan snel verder…

Shutters in huis 

Shutters kunnen in princiepe voor elk raam worden gehangen. Maar ook is het mogelijk om ze losstand voor grote openslaande deuren te zetten. Hierdoor heeft u een eigen verplaatsbare zonwering die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Zelf als afscheiding in uw slaapkamer. Een shutter gaat dermate lang mee dat het vaak een eenmalige investering is. Denk wel altijd goed na over de kleur, want opschuren en verven is soms een lastige klus. De latten zijn niet eenvoudig los eruit te halen en waardoor de verf niet goed hecht.

Overtuigd?

Lijkt u het mooi om shutters in het huis te laten monteren. Bekijk dan online het overzicht van de verschillende aanbieders. Van maatwerk tot klant en klare oplossingen, ze zijn allemaal te verkrijgen. Laat ons overigens ook weten hoe ze eruit zien, we plaatsen graag de foto van uw shutter op onze pagina!