Je tuin omtoveren tot een wellness oord

Wanneer je van plan bent van je tuin een wellness plek te maken, kunnen we je hier enkele tips in geven. Je kunt er sowieso voor kiezen een aantal spa producten neer te zetten/aan te leggen, maar ook andere accessoires kunnen je tuin een meer ontspannende uitstraling geven. Spa producten kunnen je rust in je hoofd geven en meer ontspanning in je lichaam, waardoor je het gevoel hebt relaxed eruit te komen. Door wellness krijg je het gevoel meer energie te krijgen waardoor je je opgeladen voelt.

Je kunt op meerdere manieren je tuin met spa producten inrichten. Zo kun je denken aan het aanleggen van een zwembad. Eenvoudiger is het plaatsen van een zwemspa, en hierin kun je naast ontspannen, ook activiteiten doen. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde oefeningen om je lichaam te trainen. Ook zitten er jets in de zwemspa waardoor er een soort golfslag wordt gecreëerd waardoor je actief moet zwemmen. Maar je kunt deze jets ook aanzetten om vervolgens in het heerlijk bubbelende water tot rust te komen.
Ook het introduceren van een luxe buitendouche hoort bij een wellness tuin. Je kunt deze gebruiken om je af te spoelen wanneer je in je zwembad of zwemspa gaat, dit bevordert de hygiëne van de baden. Ook kun je kiezen voor een sfeervolle verlichting voor een luxere uitstraling in de tuin.
Uiteraard kun je ook kiezen voor het plaatsen van een jacuzzi in de tuin. Je kunt ze in diverse soorten en maten vinden, en het formaat is handig om te weten als je weet met hoeveel mensen je in het bad kunt zitten. Ook deze baden zijn voorzien van jets waardoor je er heerlijk in kunt ontspannen. En soms kun je zelf kiezen voor extra accessoires zoals muziek en verlichting.

Op de website van Fonteynspa’s kun je verschillende spa- producten aanschouwen. Kijk maar eens op spa. Wil je echter meteen een jacuzzi bekijken dan kan dat uiteraard ook, kijk bijvoorbeeld op jacuzzi.