Beste combinatiezaagmachines vergelijken

Een combinatiezaagmachine, is zoals het woord zelf zegt een combinatie van verschillende zagen in elkaar. Deze zaagmachine is een afkortzaag, verstekzaag en afkortzaag in elkaar. Je hebt bij deze zaagmachine dus alle functies van de 3 zagen bij elkaar. Als je maar een beperkte ruimte hebt om je zaagmachines op te stellen, dan is dit een ideale oplossing. Maar welke combinatiezaagmachine is nu de beste? Je hebt ze van verschillende merken en uiteraard ook in verschillende prijscategorie├źn. In dit artikel vind je reviews terug van de 3 beste combinatiezaagmachines.

DeWalt DW743N

Een krachtige zaagmachine van 2000 Watt, zeer sterk, groot en stabiel om mee te werken. De machine maakt zeer weinig geluid wat maakt dat hij in een kleine ruimte zeer comfortabel is om mee te werken. Je werkt veilig en gemakkelijk door de beschermkap die door een mechanische automatisch opent in afkortstand. Bovendien is deze machine voorzien van stofafzuiging zodat je netjes kan werken. Prijsklasse: rond de 700 euro.

Einhell TC-MS 2112 T

Deze combinatiezaag wordt omschreven als compact, handig en licht in gebruik. Met een vermogen van 1200 Watt is het nog een redelijk krachtige zaagmachine. Het werkblad en de zaagkop zijn verstelbaar wat maakt dat je in elke gewenste hoek strakke zaagsneden kan maken. Voorzien van aansluiting voor een stofzuiger zodat je proper kan werken. Te gebruiken voor MDF, hout, metaal, kunststoffen en hard hout. Prijs: 135 euro.

Makita LF1000

Krachtige combinatiezaagmachine met een vermogen van 1650 Watt. Zeer veilig in gebruik dankzij de overbelastingbeveiliging en nulspanningsbeveiliging. Voorzien van soft start functie zodat je geleidelijk aan kan opstarten en het zagen perfect onder controle hebt. De poten van het onderstel kan je heel gemakkelijk inklappen waardoor hij zeer handig te verplaatsen is. Een kwaliteitsvolle machine voor de prijs van ongeveer 800 euro.

De combinatiezaagmachine is er dus in verschillende prijsklassen, aan jou om te bepalen wat je er aan uit wil geven. Vergeet niet dat je nu alle handige functies in een machine hebt terwijl je er anders 2 machines voor moet aankopen en moet opbergen.