3 woontrends voor de winter

 

  

De winter is aangebroken en daarbij horen natuurlijk ook altijd een aantal nieuwe woontrends. We zijn meer binnen in huis te vinden en hoe heerlijk is het dan om een fijn huis te hebben helemaal naar jouw smaak. Dit is dan ook de beste tijd om ervan te genieten, want we zijn veel thuis en gaan eerder iets binnen met het gezin doen, dan op stap de stad in. Om je een handje te helpen zetten we drie woontrends voor je op een rijtje waarmee je jouw huis kunt inrichten op een trendy manier.

 

Haal de natuur naar binnen

We zien steeds vaker de trend ‘natuur’ binnen in huis. Denk hierbij aan bamboe, maar ook de bamboebladeren. Deze zie je veel op het behang verschijnen. Daarbij worden veel meubelen van riet gemaakt. En uiteraard de cactus, die je in alle vormen en maten voorbij ziet komen.

 

De buitenlucht in met een veranda

Door het slechte weer en de kou zijn we vaak meer binnen dan buiten te vinden. Om dit probleem te verhelpen zien we steeds vaker een aanbouw van een veranda. Een veranda is een grote investering, maar dat is het wel waard. Je hebt dankzij de veranda een extra ruimte aan je huis vast waar je heerlijk in de winter kunt genieten van de buitenlucht, zonder helemaal naar buiten te hoeven. Ideaal als vervanging van een tuin! Klik hier voor meer mogelijkheden.

 

Duurzaam

Een veel gevolgde trend deze winter is het toevoegen van duurzaamheid in je woning. Zorg ervoor dat je weinig energie verbruikt en stel je huis daarop in. Denk aan groene stroom en denk bij al je materialen eraan of het goed is voor het milieu. Bijvoorbeeld planten, die zorgen voor genoeg zuurstof in de ruimte en zijn een verbetering voor het milieu.