Houten jaloezieën op maat

De houten jaloezieën worden steeds populairder, dit is niet zo gek want ze zijn tegenwoordig verkrijgbaar in heel veel kleuren, maten en uitvoeringen. Het is ook mogelijk om uw houten jaloezieën op maat te laten maken. Om uw houten jaloezieën op maat te laten maken moet u een aantal gegevens weten. Het is belangrijk dat u de afmeting weet en hoe u de houten jaloezieën gaat ophangen (in of op de dag). Met deze gegevens kunt u de houten jaloezieën op maat laten maken.

houten-jaloezien

Wat maakt de houten jaloezieën uniek

Als u binnen komt en u ziet jaloezieën hangen die gemaakt zijn van hout trekt het gelijk de aandacht, omdat namelijk niet zo vaak voor komt. De jaloezieën zijn van zichzelf dus al best speciaal, maar naast dat ze speciaal zijn zorgen de houten jaloezieën voor extra sfeer door hun warme en duurzame uitstraling. Om de houten jaloezieën helemaal strak er uit te laten zien en bij u interieur te matchen kunt u er voor kiezen om een ladderband er bij te nemen, dit is een band die aan beide kanten een stoffen band zitten en daar tussen “treden” vandaar de naam ladderband. Met deze band dekt u de gaatjes af waar de draden door heen lopen en dit maakt de houten jaloezieën uniek en geeft een rustigere uitstraling.

Geen standaard houten kleuren

U hoeft niet bang te zijn dat wanneer u een houten jaloezie om zijn uitstraling dat u hem gelijk in de houten kleur/print moet kopen. Naast de houten standaard kleuren zijn de jaloezieën ook verkrijgbaar in onder andere:

  • Bright white
  • Taupe
  • Cloud
  • Black cof
  • Mist

Zo ziet u dat de jaloezieen van hout niet allemaal een houten standaard kleur hebben, met de andere kleuren kunt u toch de sfeer creëren die de houten jaloezie geeft en zijn ze makkelijk te combineren met uw woonstijl.