Het merk Boretti

Het merk Boretti is bijzonder te noemen. Maar waarom? Boretti is toonaangevend op het gebied van keukens en lifestyle. Het onderscheidt zich met name door het Italiaanse design en de topkwaliteit.

Waar komt Boretti vandaan?

Eind vorige eeuw werd dit Italiaanse merk opgericht en ontwikkelde zich vrij vlot omhoog tot de topmerken in de keukenwereld. Zowel het ontwerpen als het produceren wordt in Italië gedaan door traditionele familiebedrijven. Hierdoor worden de italiaanse normen en waarden qua design ook duidelijk meegegeven aan het merk.

Boretti. De oorsprong

Van oorsprong is Boretti begonnen met het maken van fornuizen. Dit was een doorslaand succes, en hierdoor konden ze verder groeien. Ze breidden uit naar andere soorten keukenapparatuur en buitenkeukens. Hierdoor is er anno 2017 een compleet keukenassortiment voor binnen en buiten.

Visie van Boretti

Boretti kiest voor een doordachte productontwikkeling. Hierdoor ontstaan de balans tussen uitstekende kwaliteit en hoogwaardig Italiaans design. Als gevolg hebben ze een duurzame relatie op kunnen bouwen met zowel leveranciers als klanten.

Boretti heeft als een van de weinige merken een custom made service. Dit houdt in dat je jij jouw eigen product qua kleur kan samenstellen. Hierdoor heb je altijd een perfect passende combinatie in je keuken.

Vijf sterren garantie van Boretti

Boretti heeft een vijf sterren garantiekeurmerk. Dit houdt in dat je een uitzonderlijk hoge kwaliteit mag verwachten qua garantie en service. Ze hebben een zeer soepele coulanceregeling en een uitgebreide garantiedekking met leenapparatuur. ook garanderen ze dat jouw service aanvraag binnen één werkweek is opgelost.

Keukenapparatuur van Boretti

Boretti kiest voor duurzame en hoogwaardige oplossingen in combinatie met stijlvol Italiaans design. Het Boretti team tovert je keuken om tot het centrum van je huis. In italië worden alle producten met de grootste zorg en Italiaanse passie geproduceerd. Italiaans koken met Boretti keukenapparatuur wordt een ware beleving!