Het belang van het schoonmaken van je dakgoten

Iedere woning heeft ze wel, een aantal dakgoten, en ook deze hebben onderhoud nodig. Het is zelfs belangrijk om dit regelmatig bij te houden. Veel mensen denken hier vaak niet aan en gaan pas op onderzoek uit als zich problemen voor doen. In deze blog laten we je de stappen zien om op een goede manier je dakgoten te laten reinigen. Wij komen bij zowel bedrijven als bij particulieren klanten om deze dienst te verlenen.

Dakgoteninspectie

Er wordt een afspraak gemaakt voor een dakgoteninspectie. Onze inspecteur komt bij u langs om te kijken wat er gebeuren moet. We letten hierbij ook op de regenpijpen die aangesloten zitten op de dakgoten.

Waarom maak je de dakgoten schoon?

Het is belangrijk om in ieder geval in het najaar de dakgoten na te laten kijken. Blad of andere materialen kunnen verstoppingen veroorzaken en dit kan veel schade opleveren. Denk ook altijd aan de regenpijpen ook deze kunnen verstopt raken en daardoor problemen veroorzaken.

Wat doen we bij een reiniging van uw dakgoten?

We gaan uw dakgoten vrij maken van al het blad wat er in ligt en letten ook op de opening van de regenpijp aan de dakgoot. Verder letten we op de naden van de dakgoten, op lekkage en ook of er water langs de muren naar beneden loopt. Witte aanslag is een teken dat het al een tijdje langs de muren naar beneden lekt. Ook repareren we de eventuele schade die is ontstaan in de dakgoten of regenpijpen. Deze reparaties zijn altijd goedkoper dan het vervangen van de dakgoten. Door een inspectie en reiniging kunt u voorkopen dat u vroegtijdig de dakgoten dient te laten vervangen.

Waar werken we?

We werken door heel Nederland en maken een offerte op maat. We leggen u graag uit wat er dient te gebeuren voordat we aan de slag gaan. Wanneer de offerte is goedgekeurd maken we een afspraak om in te plannen wanneer we kunnen komen. Voor meer informatie zie onze site: https://www.dakgotenschoonmaken.com/