5 verhuistips voor 2018

Het nieuwe jaar is begonnen en voor veel mensen betekent dit dat zij een vooruitblik op 2018 gaan maken. Voor veel mensen betekent dit ook dat zij een nieuw plekje gaan zoeken om te wonen. Is één van jouw plannen voor 2018 verhuizen? Lees dan deze tips en zorg ervoor dat jouw verhuizing vlekkeloos verloopt!

1.    Denk na over het vervoer van je spullen

Je kan natuurlijk een busje huren of een vrachtwagen om te verhuizen, je kan een bedrijf inhuren die de verhuizing voor je uit handen neemt, maar dit is niet voor iedereen te betalen. Een aanhanger huren daarentegen is vaak helemaal niet duur en geeft je toch de ruimte die je nodig hebt om efficiënt te kunnen verhuizen.

2.    Markeer elke doos

Wat een hoop tijd en stress verminderd is het markeren van de dozen. Maak voor jezelf een handig systeem, zodat je precies weet waar welke doos in het nieuwe huis moet komen. Zeker als je met meerdere mensen dozen verhuist is het vaak een behoorlijke taak om alles op de juiste plek te krijgen. Werk bijvoorbeeld met kleurtjes per kamer of schrijf op een stukje tape de kamer waar de doos terecht moet komen. Zo zorg je ervoor dat alles soepel verloopt!

3.    Regel versterking

Wat we vaak zien is dat de verhuizing nog al eens meer tijd kost dan men vooraf denkt dat het kost. Zorg daarom ruim van te voren voor voldoende versterking die kunnen helpen met de verhuizing.

4.    Neem voldoende tijd om alles uit te zoeken

Met een nieuw huis komt vaak een nieuwe inboedel en dit kost tijd, vaak enorm veel tijd! Je wilt immers dat je nieuwe huis er helemaal perfect uit komt te zien. Zorg er daarom voor dat je ruim op tijd alle nieuwe spullen hebt gekocht en deze bijvoorbeeld stalt in een storage box. Zo kan je tijdens de verhuizing alles in één keer meenemen in je aanhangwagen en hoef je niet meerdere keren naar de winkel en weer terug te rijden.

5.    Heb plezier in je verhuizing

De belangrijkste tip van ons is het hebben van plezier. Een nieuwe huis kopen is iets leuks, iets fijns en een nieuwe begin in je leven!